Покриття підлоги з натуральної пробки

Пробка натуральна виготовляється з товстої кори коркового дуба, що росте в Північній Африці та Середземномор’ї. Вперше обробка кори такого дерева відбулася Португалії, де половина лісів складається з цієї породи дерева.

Для використання матеріалу дерева не вирубують, а лише зрізають шар кори.

Покриття підлоги з натуральної пробки

У будівництві досить часто використовують вироби з пробки. Дана категорія виробів має не тільки відмінну звукоізоляцію, але й високу теплоізоляцію і гарну водостійкість.

Покриття підлоги з пробкового дерева можна розділити на «плаваючі», тобто такі, що приклеюються на всю площу підлоги та «клеїться», тобто такі, що складаються з панелей, скріплених між собою пазами або спеціальними замочками.

Це найбільш екологічно чистий матеріал, який також має властивість звукоізолювання, як було зазначено вище. Пробка відрізняється своєю твердістю та міцністю, а також це досить стійкий матеріал до стирання або механічних подряпин. На підлогах із пробки не залишається слідів від меблів або каблуків.

Покриття підлоги з натуральної пробки

Покриття підлоги з натуральної пробки є одним з найбільш екологічних варіантів оздоблення підлоги. Корок виходить із кори дуба-кіркового, яка знімається без шкоди для дерева, що дозволяє використовувати її вдруге.

Підлога з натуральної пробки має безліч переваг. Він зручний у догляді, довговічний, не ковзає, не проводить звук, не притягує пил та бактерії, а також стійкий до впливу вологи, вогню та ультрафіолету.

Пробка натуральна виготовляється з товстої кори коркового дуба, що росте в Північній Африці та Середземномор’ї. Вперше обробка кори такого дерева відбулася Португалії, де половина лісів складається з цієї породи дерева. Для використання матеріалу дерева не вирубують, а лише зрізають шар кори. У будівництві досить часто використовують вироби з пробки. Дана категорія виробів має не тільки…

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *